KELLOHALLI

raikasta & maukasta ruokaa tuoreista raaka-aineista

Kellohallin lounas ma-pe klo 10.30-14 viikko 12


Maanantai 19.3.

Mehukasta kanaa chili-tomaattikastikkeessa, yrttiriisiä sekä tzatzikia (L,G) 10,90€ VEGAANIVAIHTOEHTO: Tofua chili-tomaattikastikkeessa, yrttiriisiä sekä vegaanista tzatzikia (vegan,G) 10,90€Tiistai 20.3.

Yön yli haudutettua härkää. Sambal Oelek indonesialaisittain ja paahdettua bataattia (M,G) 10,90€ VEGAANIVAIHTOEHTO: Nyhtökauraa Indonesialaisittain ja paahdettua bataattia (vegan) 10,90€Keskiviikko 21.3.

Kellohallin Bouillabaisse ja sahramiriisiä (M,G) 10,90€ VEGAANIVAIHTOEHTO: Ranskalainen tomaatti-papukeitto (vegan) 10,90€Torsti 22.3.

CARVER MARKET 12,50 €

Salaattivalikoimasta ja lisukkeella pääset miksaamaan annoksen pohjan. Tämän jälkeen saat lihanleikkaajalta, eli carverilta, haluamasi lihan (myös kasvisvaihtoehto). Annoksen voit viimeistellä mieluisella kastikkeella ja muilla täytteillä. Unohtamatta Kellohallin keittiön omaa tuoretta leipää. Lihanleikkaajalta: Karamellisoitua possunkylkeä/ Chili-yrttimarinoitua maissikanaa / Falafelit Salaatit: Lämmin lehtikaali-couscous-salaatti / Hunajamarinoitua punajuuri-fetasalaattia/ Kurkku-fenkolisalaatti Kastikkeet: Salviajogurttia/ Chilimajoneesi / RomescoPerjantai 23.3.

STREET FOOD FRIDAY! 12,50 €

ITALIA!

Buon giorno a tutti! Italialaisen ruokakulttuurin aidot ja rehelliset maut vakuuttavat. Paatuneimmankin kulinaristin on aika ajoin selittämätön pakko nauttia saapasmaan antimia. Italialaisessa ravintolassa valmistuu useimmiten neliosainen menu, antipasto, primi piatti, secondi piatti ja dolci pitävät huolen siitä, että nälkä on taatusti tiessään. Meidän tehtävä on pitää italialainen lippu korkealla, ja luvassa onkin tietenkin antipastoja, italialaisia salaatteja, kasvis- ja lihapizzaa, sekä Penne ala Ragu! Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Benvenuti a tutti!


STADIN SVENGAAVIN JA TUNNELMALLISIN LOUNAS

Kellohallin tuoreista raaka-aineista tehty lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 10:30-14.

Kellohalli Keittiömestari

Valittavana on mutkattoman maukas buffet kiireisimmille sekä päivittäin vaihtuva vegaaninen vaihtoehto.


Raikas ja kiitetty salaattipöytä sisältyy kaikkiin lounaisiin, kuten myös aamuisin itse leipomamme leipä sekä kuppi Helsingin kahvipaahtimon kahvia. 
Iltaisin Kellohalli palvelee tapahtumatilana. Toteutamme erilaisia ruokakokonaisuuksia cocktail-palatarjoilusta istuviin illallisiin ja grillibileisiin. Pyydä tarjousta niin räätälöidään teille sopiva illanvietto!Kellohallin raikas salaattilounas

Kellohallin A la Carte Pihvi

Kellohallin Lounas Salaatti

tervetuloa nauttimaan