KELLOHALLI

raikasta & maukasta ruokaa tuoreista raaka-aineista

Kellohallin lounas ma-pe 10.30-14 vko 43


Maanantai 23.10

Korealaista chilikana ja yrttiriisi (L, G) 10,90€

Tulinen korealianen keitto tofulla (vegan, G) 10,90€Tiistai 24.10

Porsas jaloviinakastikkeessa ja perunamuusia (L, G) 10,90€

Nyhtökaura jaloviinakastikkeessa ja perunamuusi (vegan, G) 10,90€Keskiviikko 25.10

Äyriäispaella (L, G) 10,90€

Vegaani paella (vegan, G) 10,90€Torstai 26.10

CARVER MARKET 12,50 €Salaattivalikoimasta pääset miksaamaan annoksen pohjan, tämän jälkeen saat lihanleikkaajalta, eli carverilta, lihan (myös kasvisvaihtoehto). Annoksen voit viimeistellä mieluisella kastikkeella ja muilla täytteillä. Unohtamatta Kellohallin keittiön omaa, tuoretta leipää.

Lihanleikkaajalta: Yrttinen maissikana / Brisketti / Falfelit

Salaatit: Syksyinen sienisalaatti / Yrttiomenasalaatti / Pasta-artisokkasalaatti

Kastikkeet: Pinaatti dippi / Hernetahna / Minttu vinegrettiPerjantai 27.10

Street food Friday! 12,50€

Nepali

Nepalilainen keittiö on saanut vaikutteita Intiasta, Tiibetistä, Kiinasta ja thairuoka-maista, joista se on sitten kehittynyt omaksi ruokakulttuurikseen. Mutta koska Nepalissa on paljon eri etnisiä ryhmiä, niin myös ruokalajeja on paljon erilaisia. Yksi ruoka jota syödään koko Nepalissa on dal-bhat-tarkari, dal tarkoittaa linssejä, bhat riisiä tai jotain muuta viljaa, tarkari tarkoittaa curry-vihanneksia.Ruoanlaittotaito periytyy äidiltä tyttärelle ja jota myös tulevat aviomiehet arvostavat. Koska Nepal avasi rajansa vasta 1950-luvulla, on sen takia maassa yleisesti keskitytty itse kasvattamaan oma ruokansa. Yleisiä Nepalilaisia raaka-aineita ruoanlaitossa on riisi, vehnä, maissi, linssi, tuoreet vihannekset ja erilaiset lihat. Koska Himalajalla on suht kovat olosuhteet, ruokaa myös säilötään kuivattamalla ja hapattamalla. Erityisen tärkeänä ruokaa pidetään juhlien ja festivaalien aikaan. Sanotaan jopa, että juhlat ja hyvä ruoka tarkoittavat samaa asiaa.


STADIN SVENGAAVIN JA TUNNELMALLISIN LOUNAS

Kellohallin tuoreista raaka-aineista tehty lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 10:30-14.

Kellohalli Keittiömestari

Valittavana on mutkattoman maukas buffet kiireisimmille sekä päivittäin vaihtuva vegaaninen vaihtoehto.


Raikas ja kiitetty salaattipöytä sisältyy kaikkiin lounaisiin, kuten myös aamuisin itse leipomamme leipä sekä kuppi Helsingin kahvipaahtimon kahvia. 
Iltaisin Kellohalli palvelee tapahtumatilana. Toteutamme erilaisia ruokakokonaisuuksia cocktail-palatarjoilusta istuviin illallisiin ja grillibileisiin. Pyydä tarjousta niin räätälöidään teille sopiva illanvietto!Kellohallin raikas salaattilounas

Kellohallin A la Carte Pihvi

Kellohallin Lounas Salaatti

tervetuloa nauttimaan