KELLOHALLI

historiallinen teurastamo on syntynyt uudelleen - tapahtumia, sykettä ja elämyksiä.

tapahtuu nyt: Teurastamon talvi on täynnä tunnelmaa!

Tule nauttimaan raikkaasta, käsin tehdystä lounaasta tai viihtymään Helsingin kaupunkikulttuurin keitaalle. 
25.3.2018
Teurastamon Herkkumarkkinat - pääsiäinen

TEURASTAMON HERKKUMARKKINAT – PÄÄSIÄINEN

Teurastamon Herkkumarkkinat järjestetään ensimmäistä kertaa palmusunnuntaina teemoitettuna pääsiäisen ajan juhlapöydän ympärille!

Teurastamolla starttaa uusi kausittainen markkinakonsepti Teurastamon Herkkumarkkinat! Tapahtumasarjan keskiössä on ruokapöytä ja sen yhteydestä löytyvät maut, ideat ja design.

Herkkumarkkinoilta voit hankkia makuja lautaselle, saada ideoita keittiöön ja inspiraatiota kattaukseen, ja tietysti pääset myös syömään! Kellohallin markkinahumun lisäksi povaamme ehdottomaksi hitiksi astiakirppistä, jonne voit joko tulla tekemään löytöjä tai tulla itse myymään ylimääräisiä aarteitasi kohtuuhintaisella myyntipöydällä!

Makoisassa tapahtumassa voi myös tehdä ja kokea.
Esimerkiksi omassa salaisessa sisäpuutarhassaan Lovejunen vetämät kukka-asetelma-workshopit tarjoavat silmänruokaa ja inspiraatiota kevään juhliin. Suklaahuoneessa päästään luomaan valloittavaa suklaamuna-designia. Kirjakauppa Niteen Resepti-stagella pohditaan kauden ruokatrendejä ja tietysti jaetaan reseptejä ja kuumia keittiövinkkejä. Tapahtumassa otetaan huomioon myös perheen pienimmät. Pihassa pääsee esimerkiksi ratsastamaan ponilla sekä ihmettelemään ja rapsuttelemaan kotieläimiä!

Lisätietoja ja tarkempaa sisältöä löydät tapahtuman facebookseinältä ja Teurastamon nettisivuilta maaliskuun edetessä.
Tervetuloa kaikki viettämään mukavaa päivää ihan Kallion kupeeseen 5 min päähän Kalasataman Metroasemasta!

HUOM!
Kutsumme mukaan näytteilleasettajia myymään ja esittelemään tuotteitaan Teurastamon kulttuurimiljööseen, rouhean inspiroivaan ympäristöön ja aitoon makujen tyyssijaan!

Jos näet itsesi tai tuotteesi sopivan tapahtumaamme, tervetuloa tuomaan palanen siitä Teurastamon yhteiseen juhlapöytään!
Lisätiedot, myyntipaikat ja varaukset:
kristian at teurastamo.com

Teurastamo
Työpajankatu 2
00580 Hki


Teurastamo logo

HELSINGIN KAUPUNGIN TEURASTAMO

Teurastamon alue heräsi eloon vuonna 2012 osana Helsingin designpääkaupungin tunnustusta. Alueena se on alati mukautuva ja muuttuva, kuitenkin kunnioittaen vuonna 1933 rakennetun Teurastamon perintöä tiiliseinineen ja tehdashalleineen.
Teurastamon ja Tukkutorin rinnakkaiselo tuo kaikkien kaupunkilaisten ulottuville tuoreimmat raaka-aineet suoraan toimittajilta ja sen piha toimii ympäristönä ulkotapahtumille ympäri vuoden.

Kellohalli toimii osana ravintoloitsijoiden, kahvilayrittäjien ja jäätelöyrittäjien porukkaa, jotka valittiin tuomaan alueelle uutta kaupunkilaista henkeä. Tukkutori ja siellä sijaitseva Teurastamo ovat historiallinen osa Kalasataman kasvavaa aluetta ja sijaitsee liikenteen silmukohdassa, Kalasataman metroaseman vieressä.

OLETKO JÄRJESTÄMÄSSÄ TAPAHTUMAA?


Kellohallista löytyy vuosikaupalla monipuolista tapahtumaosaamista, innovatiivisia ideoita ja ahkeria toteuttajia. Autamme mielellämme erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä! 


Pyydä tarjous Tutustu Kellohalliin