KELLOHALLI

historiallinen teurastamo on syntynyt uudelleen - tapahtumia, sykettä ja elämyksiä.

tapahtuu nyt: Teurastamon kesä on täynnä tapahtumia!

Tule nauttimaan raikkaasta, käsin tehdystä lounaasta tai viihtymään Helsingin kaupunkikulttuurin keitaalle. 
29.6.
TEURASTAMON PERJANTAI: STEVE’N SEAGULLS, IRON COUNTRY SISTERS

Teurastamon Perjantaissa maanläheisiä metallicovereita ja roots-menoa. Lisäksi kesäiseen tapaan mölkkyä ja saunomista!


TEURASTAMON PERJANTAI live by Olvi

20.30 Steve’n Seagulls
19.15 Iron Country Sisters
18.00 Olvi Mölkky Champion

Steve’n’Seagulls
Steve ’n’ Seagulls on räjähdysmäisesti maailmanmaineeseen noussut suomalainen country-yhtye, joka esittää bluegrass-versioita tunnetuista hard rock- ja metallikappaleista. Yhtyeen repertuaariin kuuluu hittejä yhtyeiltä kuten: AC/DC, Iron Maiden ja Metallica.

Iron Country Sisters
Iron Country Sisters on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen englanninkielistä roots-vaikutteista musiikkiaan esittävä siskotrio. Yhtyeen esittämä musiikki on yhdistelmä herkkyyttä ja kauniita lauluharmonioita sekä hyvää meininkiä ja tarttuvia melodioita. Siskosten persoonalliset lauluäänet soivat yhdessä upeasti jokaisen toimiessa vuorollaan myös solistina.

Ilta alkaa Olvi Mölkky Champion -liigalla, jonka jälkeen musiikki päästetään valloilleen!


28.6.
STREETFOOD THURSDAY: POETRY SLAM BY HARRI HERTELL

Kesän toisessa katuruokatorstaissa nautitaan sanataiteesta!

Streetfood Thursday
To 28.6.
klo 17-21
Vapaa pääsy & ikärajaton

Teurastamon katuruokakarnevaalien yhteydessä järjestetään tänä vuonna poetry slamit! Tule Teurastamon sisäpihalle torstaina 28.6. klo 18 ja osallistu runoillasi leikkimieliseen kilpailuun, jonka voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa sekä drinkkiliput kahdelle + illan juontajan Harri Hertellin tuorein runoteos ”Pelotta”. Mukaan mahtuu 12 nopeinta! 

Lisää tapahtumasta voi lukea täältä!

Teurastamo logo

HELSINGIN KAUPUNGIN TEURASTAMO

Teurastamon alue heräsi eloon vuonna 2012 osana Helsingin designpääkaupungin tunnustusta. Alueena se on alati mukautuva ja muuttuva, kuitenkin kunnioittaen vuonna 1933 rakennetun Teurastamon perintöä tiiliseinineen ja tehdashalleineen.
Teurastamon ja Tukkutorin rinnakkaiselo tuo kaikkien kaupunkilaisten ulottuville tuoreimmat raaka-aineet suoraan toimittajilta ja sen piha toimii ympäristönä ulkotapahtumille ympäri vuoden.

Kellohalli toimii osana ravintoloitsijoiden, kahvilayrittäjien ja jäätelöyrittäjien porukkaa, jotka valittiin tuomaan alueelle uutta kaupunkilaista henkeä. Tukkutori ja siellä sijaitseva Teurastamo ovat historiallinen osa Kalasataman kasvavaa aluetta ja sijaitsee liikenteen silmukohdassa, Kalasataman metroaseman vieressä.

OLETKO JÄRJESTÄMÄSSÄ TAPAHTUMAA?


Kellohallista löytyy vuosikaupalla monipuolista tapahtumaosaamista, innovatiivisia ideoita ja ahkeria toteuttajia. Autamme mielellämme erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä! 


Pyydä tarjous Tutustu Kellohalliin